„Вашата задача не е да търсите любов, а просто да намерите всички пречки, които сте издигнали вътре в себе си срещу нея.“ ~ Руми

Независимо какви ужасни неща са се случвали в миналото ви, Вселената не се държи за тях. Тя не ви съди, не ви заклеймява и не ви принуждава да бъдете нещо по-малко от свято същество. Вселената вижда всички вас и знае, че сте и човеци, и божества. Тя ви почита и уважава точно каквито сте. Горда е от съвършенството, което се създава във вас. Да, Вселената е напълно влюбeна във вас!

Независимо дали го вярвате или не, вие се безусловно обичани от живота точно сега. Не е нужно да има някой в леглото ви, за да се чувстватe обичани. Точно така, най-прекрасното изцеляващо чувство е вече тук, скрито дълбоко във вас. Откажете се да търсите любовта някъде там, навън, и пренастройте вашата дестинация към проучване на безкрайния източник на любов вътре във вас!

Тази вселенска любов е уникална и необичайна, защото наистина е безусловна. Тя е по-дълбок духовен вид любов от романтичната любов, тъй като продължава да те обича, без значение какво мислиш, казваш или правиш. Само този вид любов може да излекува всяка клетка вътре в теб, да просвети душата ти и да те освободи от всичките ти тревоги, страхове и болки. Това е целият смисъл на истинската любов!

Без значение какво сте направили на другите или на себе си през целия си живот, Вселената ви е простила. И ви е простила в мига, в който сте почувствали нужда да бъдете простени. Любовта на Вселената идва винаги моментално тук и бълбука мирни лечебни вибрации вътре във вас. Вие просто трябва да седнете и да ги пуснете вътре в себе си! Освободете се от идеята, че обичта трябва да дойде от някой или нещо извън вас. Представете си, че е тя e постоянен поток от светлина, извиращ от най-загадъчното божествено място вътре във вас.

Можете да започнете да чувствате тази велика изцеляваща любов на умствено, физическо, емоционално или може би на супер чувствено ниво за вас. Не бъдете прекалено загрижени за това как, къде и кога се показва. Просто знайте, че е безкрайно дълбока и истинска. Винаги има много от нея. Точно когато си мислите, че е изчезнала, тя просто нахлува вътре! Всичко, което трябва да направите, е просто да се отпуснете в живота си за продължителен период от време, след което тя ще дойде. Често се проявява както някакво дълбоко духовно преживяване в началото. Това е призивът да се пробудите, за да разберете колко мощна и реална е тя наистина.

Без тази велика безусловна любов, течаща в живота ни, ние оставаме неми и вцепенени за нашия най-важен духовен път и житейска цел. Чувстваме се изгубени, празни и самотни без нея. Не можем да си представим, че има златна мина на величие, заровена вътре в нас. Всичко, което е нужно, е да поровим малко в емоционалното си състояние, под страховете, съмненията и тревогите. С една малка лопата от любопитство можем да открием невероятна любов в сърцевината. Това е истинското злато! Когато сме готови да спрем да играем със златото на глупаците, най-добрите неща в живота започват да се проявяват. А истинско злато е това, което никога няма да се промени.
Нека за момент да дадем на тялото си да изпита тази златна мина на любовта. Представете си, че сте на топъл пясъчен плаж в Хавай. Лежите си тук, в някакъв далечен спокоен залив, съвсем сами, и меките отпускащи лъчи на слънцето се топят в кожата ви, пораждайки дълбоки лечебни усещания в мястото, където най-много се нуждаете от обич. Просто се отпуснете, отворете се и си представете, че получавате тази лековита топла светлина в тялото си сега.

Може да не сте в състояние да почувствате кой знае какво в началото и все пак останете отворени и се отпуснете в усещането за омекване. Тази омекотяваща енергия ще навлезе във вас много бавно, сякаш нежно ви масажират детски ръце. Тя се усеща като изключително лековита, изключително лека, ненатрапчива и супер успокояваща. Може да се почувствате така, сякаш сте на една вечна почивка, и имате безкрайно много свободно време на разположение. Aааххххх! Ще забележите, че колкото повече омеква тялото ви, толкова по-лесно става да почувствате, че получавате любов.

В началото може да бъде трудно да си представите и да почувствате, че нещо се случва в тялото ви, без да обвинявате за това вашия ум. Може да си мислите „Това моят ум ли е или е реално?“ Не се хващайте в капана на ума си. Останете в релаксиращия процес. Ще е нужно време, за да се смекчи твърдата защитна черупка, която сте изградили около себе си. Така че не се отказвайте твърде бързо и не се опитвайте да насилвате нещата, използвайки мозъка си. Вселенската Любов не може да бъде достигната с волево усилие. Тя просто се случва с неин собствен ритъм.
Чудото се случва, когато можете напълно да се отпуснете в тялото си, спрете да се притеснявате за живота си и се пуснете от всичко! Ако се опитвате твърде настоятелно да се пуснете, вие форсирате нещата и тази мека сладка любов не може да тече. Ако не сте напълно открити и отдадени на опитността, вашата енергия е прекалено стегната и ще я пропуснете. Това по-дълбоко качество на любовта е толкова интелигентно и изтънчено, че си има свой собствен ритъм и ще пристигне без усилие, когато най-малко го очаквате. Когато се откажете да се опитвате да го постигнете, то ви достига.

Джефри Озуалд  „Просветленият Манифестор“

Don`t copy text!