Време е да се вслушаш в душата си и да чуеш за новите посоки, към които тя иска да те отведе. Когато слушаш душата си, а не егото си или вътрешния се критик, ще чуеш гласа на Небето. Ще чуеш много различен тон, честота и дълбочина на общуване.

Твоята душа ти говори по различни начини: чрез тялото ти, сърцето ти и чувствата, чрез интуитивното съзнание, чрез идеите, които идват и избухват в теб като лъчи от светлинна.

Посланията на душата винаги са предназначени да те отведат към висшето в живота ти и по отношение на съществуването на Земята, към онова, което най-ефективно изразява твоето уникално и изпълнено със светлина сърце.

Гласът на Душата винаги се чувства като любящ, доброжелателен, мил, утвърждаващ и мъдър. Понякога може да получиш силни послания от душата си, но те винаги ще се чувстват положително, никога критично, порицаващо, унизително или енергийно-изтощително.

Вслушването в душата ти иска притихване, иска да спреш да се разсейваш с пристрастявания и драми. По-лесно е да се чуе гласът на душата, когато си сред природата. Да бъдеш около хора, които също слушат гласа на душата си, наистина ще ти помогне да чуеш твоя и да проверяваш посланията, които получаваш.

Можеш също така да слушаш душите на други хора. Това е един от най-великите дарове, които можеш да дадеш на друго човешко същество.

Да се вслушаш в друг човек с намерението на подхраниш душата му означава, че можеш да спреш да мислиш за себе си, докато другият говори. Внасяш цялото си присъствие в момента на споделяне на пространство с другия и душата ви ще чуе какво иска неговата душа от вашата.

Много често тяхната Душа ще поиска просто да бъде чута без осъждане, критика или дори съвети и решения.

Толкова е целебно за душата да бъде чута от друго човешко същество, което просто слуша с пълно и неразпокъсано внимание. Като направиш това, ти ще започнеш да използваш сетивата на интуицията си и ще бъдеш воден дали да говориш или да мълчиш. Ако трябва да се говори, тогава наистина чувстваш в сърцето си това, което другата душа най-много се нуждая да чуе от вас, за да се излекува.

Споделянето от душата като това ще преобрази взаимоотношенията и срещите ти с други хора. И ще те превърне в Слушащ Душата си, ще преобрази всяка твоя житейска опитност.

Душата ти иска да те отведе в нови посоки, послушай я.

Софи Башфорд
Sacred Dreams

Don`t copy text!