Всички церемонии, посвещения и инициации не са ми помогнали в духовното развитие, защото това е капан! Те са ми помогнали да изживея удивителния поток, в който се движим всички ние и носим частица от източника в себе си!

В този поток без начало и край ние вече сме били просветлени, царе, убийци, светци, измамници, шамани и каквото се сетите. Били сте всичко, което ви привлича, вече сте го живели. Не е задължително да бъдете същото и в този живот. Във всяко превъплъщение идваме с определен инструментариум на качества и дарби, на недостатъци и недъзи, избрали сме този набор от неща, за да разширим информацията за творението и да обогатим базата фанни на Всемира за физическия свят.

Ние сме само посетители и няма нужда да се стремим към каквото и да е с този безумен фатализъм, в който живеем, на всяка цена. Не ви е нужно да драпате и да страдате и да сте нещастни, че не го постигате в този живот, достатъчно е просто да бъдем това, което сме тук и сега. Да се свържем с този изначален автентичен АЗ, да се помолим на вътрешното слънце, да ни освети тази наша истинска същност в това превъплащение и да я реаилизираме.

Просто да бъдем, да се радваме на това, което сме, да го изживяваме, да не се измъчваме с безумни усилия да ставаме по-духовни, по-добри, по-умни, по-развити.
Никога не се знае, може би сме дошли да сме зли, да сме зле, да сме мега-тъпанари и когато схванем кое във нас не служи на еволюцията на съзнанието, то ще се трансформира от само себе си, но първо трябва да го видим да потънем в него на 100%, да му се отдадем изцяло, да не му се съпротивляваме. Само тогава то ще се трансформира в светлина и ще ни даде енергия да продължим развитието си, естествено, без напъване, без да се правим на нещо, което не сме. Споделям всичко това от личен опит и работа върху сексуалната си фрустрация.

Живейте себе си и се наслаждавайте на живота. Останалото са тинтири минтири.

Автор Георги Христов/Душата ми на Пътя

Don`t copy text!